Publikum Hurumsprinten

                                                                                               Velkommen til 

                       NMK Hurum & Røyken                             

10 ÅR

2008 - 2018

Velkommen som publikum til Hurums største endagsarrangement og kanskje Norges største sprintrally på grus, lørdag 21. april.

Ta deg tid til å lese informasjon om hvordan du forholder deg til regler og normer på rally.

Tenk sikkerhet for deg selv og de du har med deg i skauen. Se plakater nederst på siden.

Ingen biler har vikeplikt for gående! Og ingen biler kan kjøre ut i veien før bilen med skiltet: "OPPSAMLER" har kjørt gjennom etappen.

Gjeldene regler for 2017, blir etterhvert oppdatert for 2018.

 

Vil du stå ved Showkulen i år bør du parkere ved Lindum i Oredalen.

Se skilt ved Tofteveien. Bommen opp til parkeringen vil åpne kl.08.00 og stenge kl. 18.00.

Parkering kr. 50 pr. bil, buss opp til Showkulen kr 50 pr. person tur-retur. Prisen dekker innleid transport som i år går på nybygd vei. Bussene starter å gå like etter kl 08.00, de går hele tiden fram til kl. 13, tar en pause på 2 timer før de starter å kjøre ned etter kl. 15. Må minst være 6 personer før første buss går ned.

I Kleivene er det også fint å slå seg ned, for her er god utsikt til bilene som kommer opp fra start. For de som står her, ber vi om at dere tar hensyn til de små granplantene som grunneier har satt ut.

 

Avgrunnsdalen: bommen blir åpnet på fredag for alle som vil parkere og overnatte. Bommen stenger lørdag morgen, ca kl 09.00 og åpner ikke før løpet er ferdig.

 

Publikum som vil være på Rødbysætra: Her kan man kjøre inn til Fuglemyr og parkere bilen. De kjører rallykafé på Rødbysætra hele dagen og har i år med seg kokken Mikkel Schmith (fra Mikkels fisk og fristelser) ved grillen. Han stiller med hjemmelagde pølser og tilbehør. Det blir salg av brus, kaffe, kakao, vafler og litt sjokolade.

 

 

På Showkulen vil det i år være en kioskvogn som selger pølser, vafler, kaffe, sjokolade og brus. Ta med kontanter for vi kan ikke tilby vipps pga manglende mobildekning.

 

Det er også fint å stå på Kjærlighetsodden, men der er det ikke plass til mange biler. Både rett før og rett etter Kjærlighetsodden går det veier inn i skogen som det er mulig å parkere, kjør langt inn i veien, tenk på bilen. Mye steinsprut og støv ødelegger lakken på biler! Parkering langs etappen skjer på eget ansvar.

 

Er du helt ukjent på Hurum og ikke vet hvor disse lokale stedene er? Se kart over området her på siden.

 

 

Ta også en titt på sikkerhetsskjemaet som ligger her. Husk at vaktene er der for din sikkerhet, og blir du bedt om å flytte deg så gjør det. Sperreband blir satt opp langs hele løypa der publikum ikke kan stå. Plakater med sikkerhetsregler blir også hengt opp.

 

Der det er publikumsvakt er det også en søppelsekk, det er fint om du bruker disse. Ser du ikke en, så er vi takknemlige for at du tar med deg søpla når du drar hjem igjen. Hold naturen ren, da trives vi bedre i skog og mark.

 

Vi ønsker alle som skal være publikum hjertelig velkommen.